dating sider Stevns - Kata bergambar single

durch  |  01-Dec-2015 22:03

Boleh beli makanan ringan kemudian lepak tepi pantai. Banyak aktiviti best diadakan di Pantai Batu Buruk nie.

Biasanya orang datang sini nak masuk dalam Monumen Park yang memuatkan kira-kira 22 monumen islam yang terkenal & unik dari 21 negara Asia, European and African. Seni binaannya yang cantik & unik membuatkan ramai pengunjung datang kesini untuk bergambar. So after TTI, korang boleh singgah solat berjemaah dulu di Masjid Kristal. Then after solat semua, boleh lepak dekat cafe Masjid Kristal pekena aiskrim sambil menikmati pemandangan di pesisiran pantai \0/ Kalau nak beli buah tangan dari Kuala Terengganu, korang boleh shopping di Pasar Payang. Antaranya makanan popular di Terengganu seperti dodol, keropok, telur penyu, buah-buahan tempatan, pakaian, kain songket, dan macam-macam lagi. Sekarang Pantai Batu Buruk makin best and makin ramai orang.

Lepas shopping buah tangan di Pasar Payang, korang singgah pulak dekat Pantai Batu Buruk. Kedai makan pun dah banyak yang bukak sepanjang pantai.

Selain Pantai Batu Buruk, Pantai Airport pun antara pantai favourite aku.

Korang yang suka bergambar, bolehlah datang ke sini bergambar dengan keunikan street art yang terdapat di Kampung Cina pula. Gambar pun confirm tak cantik sebab kurang pencahayaan kan. Biasa datang sini pun lepak-lepak santai malam macam tu jela.

Puas bergambar sakan di China Town, korang singgah pula di Pulau Warisan yang terletak bersebelahan Kampung Cina sahaja. Kalau nak datang sini, better datang waktu malam sebab boleh tengok view yang cantik dekat sini. Mungkin sekarang dah ada banyak aktiviti yang menyeronokkan dekat sini kot.

Forum-Mitarbeiter anzeigen